Creșă nouă inaugurată în Moșnița Nouă. Cât a costat investiția FOTO

Creșă nouă inaugurată în Moșnița Nouă. Cât a costat investiția FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1581352126">

Primarul comunei Moșnița Nouă, Florin Bucur, a inaugurat noua creșă din Moșnița Nouă.

Creșa are o capacitate de 48 de locuri destinate îngrijirii copiilor de până la trei ani și va avea un program de funcționare de luni până vineri între orele 06:00 și 18:00.

Copiii locuitorilor comunei Moșnița Nouă beneficiază de o creșă construită și dotată după ultimele standarde europene, în care vor primi servicii de îngrijire și educație timpurie, de calitate.

Imobilul este dotat cu mobilier special pentru copii ante preșcolari, iar spațiile generoase în care își vor desfășura activitatea aceștia, respectiv săli de joc și dormitoare, sunt dotate cu mobilier cu un design vesel și atrăgător, adecvat vârstei și corespunzător nevoilor acestora.

De asemenea, grupurile sanitare au fost amenajate și dotate cu obiecte sanitare adaptate vârstei, respectându-se toate normele igienico-sanitare în vigoare.

Clădirea destinată creșei a fost construită cu finanțare obținută de la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), valoarea investiției fiind de aproape 2,8 milioane de lei.

Pentru funcționarea creșei în următorii doi ani, Primăria Moșnița Nouă a obținut o finanțare prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în valoare de 4,3 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.