Poveștile Iulius Gardens în imagini: participă la un concurs de fotografie și...

Poveștile Iulius Gardens în imagini: participă la un concurs de fotografie și câștigă un iPhone 12 Pro și un workshop cu Sorin Onișor

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul „Poveștile #IuliusGardens în imagini” este o invitație adresată tuturor de a privi în jur, de a ne lăsa fermecați de natura din parcurile IULIUS și de a o transpune în fotografii.

Astfel, reprezentanții Iulius Town ne provoacă să arătăm în imagini care este colțul de natură preferat din parcurile Iulius Town Timișoara, Palas Iași și Iulius Parc din Cluj-Napoca.

Puteți câștiga premii ce vă vor dezvolta și mai mult abilitățile de narator vizual. Însă, până ieșiți la fotografiat, puteți să pătrundeți în universul grădinilor IULIUS accesând www.iuliusgardens.ro, platforma dedicată parcurilor din proiectele mixed-use de regenerare urbană.

Astfel, iubitorii de natură și fotografie sunt provocați să realizeze maximum trei poze, cu telefonul sau aparatul foto, în care să surprindă colțul lor de natură preferat din parcurile Iulius Gardens Timișoara, Palas Iași sau Iulius Parc din Cluj-Napoca. Acestea trebuie postate pe Instagram folosind #IuliusGardens, #iStylero și #IuliusTownTimisoara, #PalasIasi sau #IuliusMallCluj, în funcție de orașul în care este realizată fotografia.

Concursul se încheie în 15 iulie 2021, iar câte o imagine din fiecare grădină, care respectă conceptul competiției și dă dovadă de creativitate și claritate, va fi premiată.

Cei trei câștigători vor primi câte un iPhone 12 Pro oferit de partenerul iStyle și vor participa și la un workshop despre fotografie susținut de fotograful Sorin Onișor, cel care va și juriza concursul.


Îndrăgostit de satul românesc, Sorin Onișor face magie cu aparatul de fotografiat, surprinde cadre fascinante și este pregătit să împartă cu voi cunoștințele acumulate ca fotograf profesionist.

De asemenea, primele zece fotografii, inclusiv cele premiate, vor fi expuse în format fizic în această vară în Iulius Mall Timișoara, în Atrimul Palas Iași și în Iulius Mall Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre concurs puteți afla pe www.iuliusgardens.ro/concurs/.

Iulius Gardens este o platformă lansată, recent, și reunește sub aceeași umbrelă povestea Iulius Gardens din Timișoara, a parcului Palas din Iași și Iulius Parc din Cluj-Napoca, detalii despre flora ce le înfrumusețează, galerii foto impresionante și evenimente pe care acestea le găzduiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.