Rockerii timișoreni de la The Case au lansat un nou single mixat...

Rockerii timișoreni de la The Case au lansat un nou single mixat și masterizat de Adam Whittaker

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană de rock alternativ The Case revine în fața melomanilor cu un single nou, „Devil“. Formația şi-a făcut debutul în primăvara anului 2012. Doi ani mai târziu, muzicienii au lansat un material discografic care cuprinde şase piese, fiecare având un mesaj diferit. Încă din primii ani de existenţă, The Case a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul unor festivaluri ca B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rocker`s Challenge, SnowFest sau AccesArt. În 2017, trupa a lansat materialul discografic Own the Night. Noua creație sonoră a timișorenilor a fost mixată și masterizată de producătorul muzical Adam Whittaker, cunoscut pentru munca sa cu formații precum The Damned, Starsailor, Doves sau Kate Nash.

„Devil” este ultimul single lansat de noi.


Alături de „Downfall” este a 2-a piesa dintr-o serie de 5 pe care le-am înregistrat și masterizat anul trecut dar au fost ținute pentru primăvara aceasta. Planul este sa lansam cate una pe luna și să venim in toamna cu cu o completare de piese noi. Avem destul de mult material nou la care lucram de ceva timp și suntem optimiști că îl vom termina in curând.

„Devil” face parte din playlistul nostru clasic de concerte și de aceea am incercat sa păstrăm acest vibe și în înregistrări. Vocea este trasa live și editata cat mai puțin. Cred că am păstrat chiar primul take de voce pe varianta finala. La fel și la restul instrumentelor am incercat sa tăiem și să editam cat mai puțin posibil“, spune Alfred Ciprian Paroș despre noul single al formației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.