Alin Nica despre ”gruparea bătăușilor Orban – Ambruș – Chira”: ”Persoanele cu...

Alin Nica despre ”gruparea bătăușilor Orban – Ambruș – Chira”: ”Persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal”

0
DISTRIBUIȚI
Președintele PNL Timiș, Alin Nica, a reacționat la anunțul lui Ludovic Orban că va anula alegerile de la filiala Timișoara. ”Acţiunile de forţă instrumentate astăzi de gruparea bătăușilor Orban – Ambruș – Chira în Timișoara reprezintă o pată pe obrazul PNL.


Îi recomand lui Ludovic Orban să fie mai atent cu cine se asociază pentru că persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal. Legat de statutul PNL, e bine că Ludovic Orban îl apară, dar și mai bine ar fi să-l citească înainte să acționeze”, a scris Nica pe pagina sa de Facebook.
Liderul filialei Timiș a comentat incidentele de astăzi – ”comportamentele total condamnabile manifestate azi de gruparea Ambruș – Chira nu au nicio legătură cu valorile PNL și nici cu spiritul democratic care a consacrat Timișoara. Acești indivizi au adus un prejudiciu de imagine imens organizaţiei PNL Timișoara care se va repara în timp, cu eforturi mari și susţinute. Niciun liberal de bună-credinţă nu poate gira asemenea apucături nefirești”.
Alin Nica a asigurat că ”în ciuda zgomotului de fundal, vă asigur că totul va reintra curând în normal pentru că avem foarte multe lucruri bune de făcut pentru timișoreni” după finalizarea alegerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.