Flavius Biea, pe ultima sută de metri în pregătirea duelului cu mexicanul...

Flavius Biea, pe ultima sută de metri în pregătirea duelului cu mexicanul Ivan Alvarez. Meciuri cu iz „latino” la gala „Boxing Fighting Championship”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Flavius Biea / Facebook

Se apropie ziua mult aşteptată de către pugilistul Flavius Biea în 2021, lupta pentru păstrarea centurii intercontinentale IBA cu mexicanul Ivan Alvarez. Gala „Boxing Fighting Championship” are loc vineri seara în sala „Constantin Jude” şi mai propune câteva partide între români şi sportivi străini.

Biea s-a pregătit alături de englezul Asinia Byfield în ultimul timp. Cei doi au susţinut o serie de sparring-uri la sala boxerului timişorean – „Biea Boxing Gym”.


„A fost o pregătire foarte bună, Asinia este un adevărat profesionist, m-a ajutat foarte mult. El va veni şi la gală. Mai am de dat jos trei kilograme dintr-un total de 11 kilograme, iar acum mă concentrez să fac antrenamente uşoare, dar să transpir foarte mult pentru a intra în categorie”, a declarat Flavius Biea.

Cântarul oficial al galei „Boxing Fighting Championship” va avea loc joi, cu începere de la ora 19.30, în zona parcului de la Iulius Town. La gală şi la cântarul oficial va fi prezent Stephane Cabrera, vicepreşedintele IBA, mai anunţă organizatorii.

Gala profesionistă „Boxing Fighting Championship” se va desfăşura vineri, cu începere de la ora 20.00, la sala „Constantin Jude”, şi va fi transmisă de Pro X. În deschidere va fi un singur meci, în care va putea fi urmărit timişoreanul Răzvan Lăpăduţ. Primul gong al acestui meci va fi la ora 19:30.

În cadrul galei vor fi şi alte dueluri cu sportivi din zonă, dar şi între români şi latino-americani, aşa cum e cazul luptei dintre bucureşteanul Bogdan Stoica şi venezueleanul Juan Manuel Nunez.

Iată meciurile galei:

Emil Pop (Târgu Mureş, România) – Rafael Castilla (Chinandega, Nicaragua);

Mihai Desrobitu (Râmnicu Vâlcea, România) – Emil Neikov (Sofia, Bulgaria);

Ionuţ Iancu (Craiova, România) – Ion Puiu (Grimăncăuţi, Republica Moldova);

Amansio Paraschiv (Ploieşti, România) – Ionuţ Trandafir (Ploieşti, România);

Lucian Lazăr (Timişoara, România) – Andrei Crivăţ (Ploieşti, România);

Bogdan Stoica (Bucureşti, România) – Juan Manuel Nunez (Barquisimeto, Venezuela);

Flavius Biea (Timişoara, România) – Ivan Alvarez (Ciudad Obregon, Mexic).

Biletele de intrare pot fi achiziţionate de pe site-ul entertix.ro şi de la recepţia sălilor Biea Boxing Gym şi NextFit Dumbrăviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.