Câteva străzi din Timișoara și trei localități din apropierea municipiului rămân fără...

Câteva străzi din Timișoara și trei localități din apropierea municipiului rămân fără gaz

0
DISTRIBUIȚI

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat joi, 19 august, integral în localitățile Ghiroda, Giarmata Vii, Dumbrăvița și parțial în Timișoara.

Reprezentanții Delgaz Grid anunță că pentru a permite realizarea unor lucrări la sistemul național de transport administrat de Transgaz S.A., compania este nevoită să sisteze temporar serviciul de distribuție a gazelor naturale joi, 19 august, începând cu ora 08:00 integral în localitățile Ghiroda, Giarmata Vii și Dumbrăvița.

În Timișoara, vor rămâne fără gaz, locuitorii de pe str.


Grigore Alexandrescu (între Calea Aradului și Calea Torontalului), platforma industrială Torontalului, str. Arthur Rubinstein, Marius Moga, Ernest Neuman, Atanasie Demian, Aurel Contra, Ion Hobana, Ion Flueraș, Marin Constantin și Loichița Vasile.

Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, începând cel mai probabil cu ora 22:00, cu posibilitatea continuării și pe parcursul zilei următoare.

Compania le solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.