Trafic închis temporar pe mai multe străzi din Timișoara

Trafic închis temporar pe mai multe străzi din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

trafic inchisComisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara a aprobat închiderea traficului pe două străzi din oraș.

Astfel, circulația mașinilor va fi restricționată pe bd.


Liviu Rebreanu, pe tronsonul de la intersecția cu str. Arieș până la Piața Gheorghe Domășnean, în perioada 11 – 14 august, între orele 00 – 04. Măsura este necesară în vederea realizării mai multor teste pentru omologarea noului tramvai. La intervale de maxim 30 minute, circulația rutieră va fi deschisă pentru circulația autovehiculelor aflate în trafic.

De asemenea, Comisia a mai aprobat închiderea traficului rutier pe str. Verde, pe tronsonul cuprins între str. Martir Gabriela Tako și str. Silistra. Perioada este 16 – 31 august, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a conductelor Colterm.

Pe lângă strada Verde, tot în perioada amintită, se va închide traficului rutier și pe str. Martir Gabriela Tako, pe tronsonul str. Verde – str. Martir Alexandru Grama.

1 COMENTARIU

  1. semaforizare si indicatoare pentru rute alternative nu exista si politia rutiera sta si doarme. sa ma pis pe voi, angajati infecti la stat, sunteti niste asistati, niste lepre care merita puscarie pe viata, mergeti in plm pe luna si sapati gauri dintr-o parte in cealalta, ratatii dracu’

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.