Urmează să se facă noi exproprieri pe traseul centurii de sud a...

Urmează să se facă noi exproprieri pe traseul centurii de sud a Timișoarei. Care este programul întâlnirilor cu proprietarii

0
DISTRIBUIȚI

Până la finalul lunii octombrie, persoanele care dețin terenuri sau hale ori obiective industrial pe coridorul de expropriere al viitoarei variante de ocolire a orașului vor putea lua parte la întrunirile comisiilor. Ședințele vor avea loc la sediile primăriilor Sânmihaiu Român, Moșnița Nouă, Ghiroda, Șag, Timișoara și Giroc.

Programul întâlnirilor a fost stabilit de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara și este următorul: Sânmihaiu Român: 14 – 15 septembrie; Moșnița Nouă: 16 – 17 septembrie; Ghiroda: 20 – 24 septembrie; Șag: 27 septembrie – 1 octombrie; Timișoara: 4 – 15 octombrie și Giroc: 18 – 30 octombrie.

„Comisiile vor emite procesele-verbale și hotărârile de stabilire a despăgubirilor pentru fiecare imobil expropriat, documente în baza cărora se vor putea achita sumele consemnate.


Proprietarii sunt invitați să participe la aceste ședințe, la primăriile unităților administrative amintite, având asupra lor actele de proprietate și documentele de identitate”, au precizat reprezentanții DRDP Timișoara.

Detalii suplimentare pot fi obținute la DRDP Timișoara, telefon: 0256.246.627, Serviciul Exproprieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.