Atac armat într-o universitate din Rusia UPDATE Opt morți și zeci de...

Atac armat într-o universitate din Rusia UPDATE Opt morți și zeci de răniți. Atacatorul a fost arestat

0
DISTRIBUIȚI

Cel puțin cinci persoane ar fi fost fost ucise și 10 rănite într-un atac armat produs la universitatea din orașul Perm, Rusia, potrivit informațiilor preliminare oferite de site-ul RBC, care citează o sursă apropiată din Ministerul Afacerilor Interne.

Un tânăr de 18 ani ar fi intrat înarmat în universitatea din orașul Perm (Rusia) și a tras în studenți. Presa locală a prezentat imagini cu studenți sărind pe ferestre pentru a scăpa de atacator.

„Ceea s-a întâmplat nu a fost un atac terorist. Nu am stat în organizații extremiste și nu am fost un om religios.


Nimeni nu știa ceea ce plănuiam să fac. Am organizat totul singur. M-am gândit mult la asta, au trecut anii și acum am înțeles că a venit momentul mult visat”, ar fi scris atacatorul, Timur Bekmansurov, pe contul său de Twitter.

UPDATE Opt persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost rănite în urma atacului armat produs luni dimineaţă la Universitatea de Stat din oraşul Perm, situat la circa 1.500 de kilometri est de Moscova, anunţă Ministerul rus al Sănătăţii, citat de agenţia Tass.

„Potrivit Centrului Federal pentru Situaţii Medicale de Urgenţă, bilanţul actual arată că opt persoane au fost ucise în incidentul produs la Universitatea de Stat din Perm, iar 24 au fost rănite şi primesc îngrijiri medicale, 19 dintre acestea având plăgi produse prin împuşcare”, a comunicat Ministerul rus al Sănătăţii.

La locul atacului au fost trimise 25 de echipaje medicale de urgenţă.

Conform Comisiei ruse pentru Investigaţii, autorul atacului armat este un student, care a fost imobilizat şi arestat. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului armat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.