Ce lucrări edilitare a făcut Primăria Timișoara în apropierea unităților de învățământ

Ce lucrări edilitare a făcut Primăria Timișoara în apropierea unităților de învățământ

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-733303070">

Viceprimarul Ruben Lațcău a prezentat, luni dimineață, proiectele finalizate sau deschise de către municipalitate în așa fel încât accesul la școlile din zonă să fie cât mai facil.

Trotuarul din fața Colegiului Brătianu a fost reamenajat. Fațada nouă merită și un spațiu public nou, iar în această toamnă se vor planta și copaci.

Bd. Prezan a fost deschis pentru circulație în regim de șantier între Martirilor și Sudului. Girația de la intersecția cu Sudului poate fi folosită. Semaforizarea din intersecția Martirilor-Prezan a fost refăcută și dată în folosiță în weekend și este sincronizată.

Bulevardele Loga și Eminescu au fost refăcute și pot fi utilizate începând cu această săptămână. Loga are trotuarele finalizate, iar pe Eminescu continuă montarea pavajului. Străzile de legătură dintre cele două artere vor fi finalizate în săptămânile următoare.

Toate trecerile de pietoni de pe bd. C.D. Loga au fost înălțate și aduse la cota trotuarului. Potrivit lui Ruben Lațcău, în viitor acesta va fi modul în care primăria va amenaja zonele rezidențiale sau cele din jurul școlilor, în acest fel va rezulta o suprafață uniformă, accesibilă atât pentru bătrâni cât și pentru bicicliști. Un alt efect dorit este eliminarea calmatoarelor metalice de trafic.

În fața liceelor C.D. Loga și Carmen Sylva parcarea este interzisă cu excepția autobuzelor sau mașinilor care lasă copiii la școală. Viceprimarul va solicita SDM să refacă marcajul în așa fel încât acesta să fie vizibil și ușor de înțeles.

1 COMENTARIU

  1. Nu vreau să vă înjur dar spun să vă trăsnească cu trecerea – pistă de biciclete de la intersecția Lenau cu Ludwig van Beethoven. Trambulină, frate!. Dacă nu sunt găuri în asfalt,de ce să nu facem treceri prostești numite calmatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.