Liderii USR PLUS, reacții dure la adresa premierului Cîțu. Barna: „A arătat...

Liderii USR PLUS, reacții dure la adresa premierului Cîțu. Barna: „A arătat că nu poate conduce nimic, trebuie să plece”. Cioloș: „Acesta nu mai e un guvern de coaliție”

0
DISTRIBUIȚI

Premierul Florin Cîțu a arătat că nu poate conduce nimic și trebuie să plece, a scris pe Facebook liderul USR PLUS Dan Barna, după de prin-ministrul a anunțat revocarea ministrului Justiției, Stelian Ion (USR PLUS).

„Florin Cîțu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic.


Cu atât mai puțin un Guvern. Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cîțu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva. Florin Cîțu trebuie să plece”, a scris Barna pe Facebook.

Liderul USR PLUS Dacian Cioloș susține că premierul Florin Cîțu demite fără motiv al doilea ministru USR PLUS și îl acuză pe premier de abuz pentru că „pune presiuni pe un ministru să dea un aviz”.

Liderul USR PLUS Dacian Cioloș a reacționat miercuri seara după ce premierul a anunțat că a trimis la Cotroceni cererea de revocare din funcția de ministru al Justiției a lui Stelian Ion. El consideră că șeful Guvernului a subordonat întregul guvern intereselor PNL.

„Promisiunea făcută primarilor PNL (nu cetățenilor români, cum spune premierul) e mai importantă decât stabilitatea și continuitatea Coaliției. Florin Cîţu demite fără motiv al doilea ministru USR PLUS, subordonând întregul guvern intereselor PNL. Abuzul nu e că nu a dat Stelian Ion un aviz în cinci zile, ci că premierul pune presiuni pe un ministru al justiției să dea un aviz”, a fost reacția lui Dacian Cioloș.

Liderul USR PLUS susține că „acesta nu mai e un guvern de coaliție”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.