Noi restricții de trafic în Timișoara, pentru șantiere și lucrări edilitare

Noi restricții de trafic în Timișoara, pentru șantiere și lucrări edilitare

0
DISTRIBUIȚI

Comisia de Circulație a Primăriei Timișoara a avizat noi restricții rutiere.

Este vorba despre închiderea, în data de 23 septembrie, între orele 09.00 și 17.00, a traficului rutier, a bd. 3 August 1919, pe tronsonul cuprins între str.


Academician Corneliu Micloși și Piața Romanilor; str. Academician Corneliu Micloși și str. Dr. Gheorghe Marinescu, pe tronsonul cuprins între b-dul. 3 August 1919 și str. Ion Luca Caragiale. Vor fi efectuate tăieri de corecţie a arborilor din aliniamentul stradal.

De asemenea, Comisia de Circulație a decis prelungirea, în perioada 20 septembrie – 31 octombrie, a închiderii traficului rutier, pe Calea Bogdăneștilor, pe tronsonul cuprins între str. Războieni și str. Tacit, respectiv devierea traficului rutier din Calea Bogdăneștilor pe străzile Dunărea, Războieni și Tacit.

Măsura a fost luată în vederea executării lucrărilor de dren la linia cale tramvai, a fundației pentru catenară și a grinzilor pentru linie, în cadrul obiectivului de investiție „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Timișoara, Traseul 5 – Calea Bogdăneștilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.