Picnicul motocicliștilor din Timișoara – zi de sărbătoare la Muzeul Satului Bănățean

Picnicul motocicliștilor din Timișoara – zi de sărbătoare la Muzeul Satului Bănățean

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă 18 Septembrie, începând cu orele 11, în organizarea membrilor Comunității Moto din județul Timiș în colaborare cu consiliul județean, va avea loc un Picnic al Motocicliștilor, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Bikers Picnic este un eveniment pentru toți motocicliștii din Timiș, pentru familii și pentru prieteni. Vom avea Paradă Moto, spectacole pentru copii oferite de prietenii noștri de la Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin, cursuri de prim ajutor moto prezentate de ISU Timiș, Verandă Literară și muzică bună la lacul din incinta Muzeului Satului, concursuri distractive, food truck și standuri cu cafea, băuturi răcoritoare și bere“, spun organizatorii.

Programul evenimentului începe la ora 11 cu adunarea motocicliștilor pe platoul din fața Muzeului Satului, urmând ca de la ora 12 să se plece în parada moto.


De la ora 13 vor avea loc discuții cu instructorii școlilor moto Cons Auto și Paul Auto Moto din Timișoara, iar de la ora 14 un spectacol al Teatrului pentru Copii și Tineret Merlin. De la ora 15 vor fi cursuri de prim ajutor cu tematică moto prezentate de ATI Timișoara și UPU Smurd Timișoara, de la ora 16 un tur ghidat al Muzeului Satului, iar de la ora 17 prezentări motociclete la pavilioanele cluburilor participante. Programul va continua de la ora 18 cu Verandă Literară, de la ora 19 cu concursuri distractive cu premii, iar de la ora 20 cu DJ Music.

Organizatorii evenimentului sunt Hells Angels MC Timișoara, Road Patrol MC Timișoara, Freedom Crew MF, Old Riders MF, Speed Hooligans MF, Riders Firehouse, Corsarii RC Deta, Black Widows MF, Legacy MF, Road Runners MF, Timișoara Bikers, Gruparea Moto Timișoara, Moto Riders Timișoara și Support 81 Timișoara, iar intrarea costă 5 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.