Rock’n’roll fabricat în Jimbolia: formația The Hidden Jester a lansat un videoclip...

Rock’n’roll fabricat în Jimbolia: formația The Hidden Jester a lansat un videoclip care anunță un nou album

0
DISTRIBUIȚI

The Hidden Jester a lansat un videoclip care anunță apariția unui nou material discografic, piesa „Devil in my Head” fiind prima compoziție care s-a născut în urma noii componențe a acestei trupe, alcătuite din Cristian Tucă, Alin Crăciunescu, Richard Ebner și Robert Simon.

Proiectul muzical The Hidden Jester a luat naștere la mijlocul anului 2018 la inițiativa lui Cristian Tucă (AIM, Overtone) care, „profitând” de faptul că Aim s-a desfintat iar Overtone a intrat într-o mică pauză, din diverse cauze, s-a gândit să transpună într-un album diverse idei adunate de-a lungul timpului.

„M-am apucat de treabă și la începutul anului 2019 materialul era înregistrat în proporție de 80%. Completarea până la sută la sută a fost făcută prin cooptarea lui Florin Crâncu (Punu), la tobe. De acemenea l-am invitat și pe Adrian Petruț (AIM, Overtone) cu vocea la una dintre piese, dealtfel singura cu voce de pe acest album”, a spus Cristian Tuca.

Discul „Mr.


Anderson’s Journey Through Various States Of Mind” a fost lansat cu doi ani în urmă, iar numele de The Hidden Jester, a venit de la ideea conform căreia proiectul era unul născut mai mult din distracție și artistul trebuia să fie cât mai discret, mai în spate, mai ascuns.

Anul trecut, înainte de pandemie, a ajuns în formație Alin Crăciunescu (Confuz, SART), cu care Cristian a început munca la următorul material muzical. Datorită poftei de a cânta și live, în același an, tot în timpul pandemiei, au fost găsite și componentele lipsă, adică Richard Ebner (Black Fang, Within the Nova, Sanctuar, Pandora) la tobe, și Robert Simon (Black Fang) la bass.

Din acest moment The Hidden Jester este în formulă completă și „ready to rock’n roll”. În această componență s-a început munca în sala de repetiții și, cum era și normal, „jesterii” s-au mutat în studio pentru a înregistra cel de-al doilea album al formației, care va fi lansat în toamna acestui an.

„Albumul in momentul de față este la masterizat si se lucrează la grafica CD-ului. Sperăm ca în luna octombrie, cel târziu in noiembrie să-l lansăm. Formația va susține un mini-concert sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 21, la Plaja Nouă din Sânmihai, si weekendul viitor la Jimbolia impreună cu Dragoș Moldovan“, a adăugat Cristian Tucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.