Stație de epurare modernă pentru comuna timișeană Lovrin, printr-o investiție de peste...

Stație de epurare modernă pentru comuna timișeană Lovrin, printr-o investiție de peste 23 de milioane de lei gestionată de Aquatim

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-306400753">

Contractul de proiectare și execuție a fost semnat, astăzi, la Consiliul Județean, între Aquatim și firma Construcții Erbașu, având o durată de execuție de 24 de luni.

Astfel, se va construi o stație de epurare, cu treaptă mecanică și biologică avansată, incluzând atât eliminarea încărcării organice, cât și a compușilor cu azot și fosfor.

De asemenea, se va realiza și o unitate de uscare solară a nămolului provenit din stația de epurarea apelor uzate Lovrin, cât și din cele învecinate de la Sânnicolau Mare și Cenad.

Banii sunt asigurați printr-un proiect european în valoare totală de 180 de milioane de euro derulat de Aquatim, în cadrul căruia CJ Timiș este partener cofinanțator.

Monitorizarea investiției va fi efectuată de ADI Apă – Canal Timiș al cărui președinte este Alexandru Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.