Minor dat dispărut in Italia, depistat de poliţiştii de frontieră de la...

Minor dat dispărut in Italia, depistat de poliţiştii de frontieră de la granița de vest a României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: politiadefrontiera.ro

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au identificat, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare in tara, un minor în vârstă de 5 ani care figura în bazele de date ca fiind dispărut, alerta fiind introdusă de autorităţile italiene.

„În data de 07 octombrie 2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, călătorind ca pasager în trenul care circulă pe relația Budapesta – Timișoara, un cetățean român, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în judeţul Arad, însoțit de fiul său, în vârstă de 5 ani.


La controlul de frontiera, în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că minorului era dat dispărut de către autorităţile din Italia. Ca urmare a celor constatate, bărbatul şi fiul său au fost duşi la sediul sectorului Curtici, pentru verificări suplimentare”, a transmis Poliția de Frontieră.

Minorul a fost încredinţat reprezentanţilor DGASPC Arad, iar tatăl acestuia este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, urmând ca la finalizarea cazului să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.