Primarii PSD din Timiș nu acceptă „mărunțișul aruncat ca un praf în...

Primarii PSD din Timiș nu acceptă „mărunțișul aruncat ca un praf în ochi” de guvern

0
DISTRIBUIȚI

Primarii PSD din Timiș refuză banii liberalilor demiși.

Social-democrații timișeni sunt de părere că Guvernul demis al PNL pedepsește comunitățile locale conduse de PSD.

„Modul discreționar în care au fost împărțiți banii arată clar că interesul pentru oameni este pe locul doi, după interesul politic strict imediat al celor care încă guvernează.


Primarii PSD din Timiș au decis, astăzi, că nu pot să accepte gestul disprețuitor cu care Guvernul PNL tratează comunitățile conduse de ei. Banii alocați sunt efectiv o firimitură care trebuia să se regăsească în tabelul cu alocări, doar ca să fie ceva trecut acolo”, au transmis reprezentanții PSD Timiș.

Social-democrații din județ consideră că „este de neconceput și de neacceptat, este o alocare profund incorectă, este o metodă josnică prin care se plătesc niște polițe politice, care vor fi decontate cu siguranță de liberali. Primarii PSD nu acceptă mărunțișul aruncat ca un praf în ochi. Bugetele sunt insuficiente pentru ce proiecte sunt necesare în comunități. Ar fi un joc de mimă din categoria «ei se fac că alocă, noi ne facem că realizăm proiecte și cheltuim». Jenant, domnilor de la PNL! Jenant, domnule premier demis Cîțu!”, a transmis, vineri, PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.