CFR Timișoara a câștigat din nou cu Ciorăști, de această dată din...

CFR Timișoara a câștigat din nou cu Ciorăști, de această dată din postura de prim-divizionară

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă (Adrian Schindarli / Radio Timișoara)

CFR Timișoara a ajuns la nouă puncte acumulate în Liga I la futsal. Echipa bănățeană s-a impus cu 4-2, în deplasare la Sportul Ciorăşti, rivala din lupta pentru promovare din primăvară.

Meciul s-a jucat în sala din Focşani iar formaţia gazdă, din Vrancea, a deschis scorul în minutul 5 prin Dudău cu un şut puternic după o acţiune personală.


CFR a egalat şapte minute mai târziu, imediat după un time out, prin Matei. Dar la pauză a fost 2-1 pentru Ciorăşti, după ce Ştefan Lupu l-a deposedat pe portarul Lungu şi l-a servit ideal pe Grecu, marcator din faţa porţii goale.

Partea secundă a aparţinut însă feroviarilor, care au egalat în minutul 23 prin şutul lui Matei, deviat în propria poartă de Chirică. Apoi, CFR a condus pentru prima oară în joc prin „capul” lui Milovac. Acelaşi jucător a punctat şi pentru 4-2, după două fente în faţa portarului.

CFR a câştigat, azi cu mai multe emoţii decât în acel baraj de promovare de la început de an (scor 7-3).

CFR: Lungu – Matei, Ilaş, Plopeanu, Lupu. R: Filimon, Milovac, Vârlan, Fernandes, Codrean, D. Dan, Trion. Antrenor: Robert Lupu.

CFR, singura echipă cu şase partide disputat în campionat, are trei victorii şi ocupă locuol 4, la trei puncte în spatele Od. Secuiesc (12 pt.). Timişorenii stau în etapa a 7-a, urmând să joace pe 2 noiembrie la Buzău, cu Luceafărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.