USR Timiș se laudă că are 25 de noi membri. Explicația: „eliminăm...

USR Timiș se laudă că are 25 de noi membri. Explicația: „eliminăm favoritismul, nepotismul, clientelismul politic și corupția”

0
DISTRIBUIȚI

Curg cererile de înscriere în USR Timiș. Reprezentanții formațiunii politice susțin că doar la finele săptămânii trecute, USR Timiș a primit 25 de cereri de înscriere în partid, 17 din Timișoara și încă opt în județ.

De asemenea, încă zece membri noi au fost acceptați în partid de către Biroul Local al organizației Timișoara, săptămâna trecută.


Niciunul dintre ei nu a mai făcut politică și toți vor să ajute.

„Timișorenii și timișenii înțeleg, din ce în ce mai mulți, că noi suntem schimbarea pe care o așteaptă de la politica din România și singura șansă de redresare. Văd că noi nu păcălim cetățenii și spunem adevărul oricât de dureros ar fi, pentru că interesul public este mai important. Acolo unde am ajuns în administrația locală, am început un proces de transparentizare. Peste tot punem în aplicare principiul regulilor egale pentru toți, eliminăm favoritismul, nepotismul, clientelismul politic și corupția”, au transmis reprezentanții USR Timiș luni.

Aceștia cheamă și alți timișeni să li se alăture.

„Suntem singurul partid care a propus României soluții pentru rezolvarea crizelor prin care trecem (sanitară, a prețului la gaz, economică și politică), nu stăm pe margine la greu și avem oameni buni care pot, în orice moment, să guverneze România, cu cinste și profesionalism. Dacă vrei să pui și tu umărul la schimbarea în bine a României, vino în USR!”, este mesajul transmis de către reprezentanții partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.