Tăierea gazului la Colterm, amânată cu o zi. Fritz: „Majorarea tarifului este...

Tăierea gazului la Colterm, amânată cu o zi. Fritz: „Majorarea tarifului este unul dintre elementele cruciale pentru a clădi încrederea furnizorilor în viabilitatea financiară a companiei”

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a anunțat, luni seara, că „negocierile dificile” pentru un nou contract de gaz pentru Colterm sunt încă în desfășurare și a reușit să obțină extinderea termenului de sistare a furnizării din partea E.ON până mâine.

„Situația este în continuare complexă pentru că se cer garanții și plăți în avans, iar sumele sunt enorm de mari.


În acest context, majorarea tarifului este unul dintre elementele cruciale pentru a clădi încrederea furnizorilor în viabilitatea financiară Colterm și sunt în discuții cu toate partidele politice din Consiliul Local despre această nevoie”, a transmis, Fritz.

Primarul a mai precizat că va propune Consiliului Local Timișoara mâine și o rectificare de buget prin care primăria să suplimenteze bugetul pentru termoficare cu încă 8,26 milioane lei.

„În același timp, cu ajutorul colegilor mei din USR, s-a urgentat în Camera Deputaților proiectul de lege pentru scheme de compensare pentru consumul electrică și gaze naturale. Soluția ca să trecem prin iarnă poate să vină doar din aceste trei surse – tariful pentru abonați, bugetul local și bugetul de stat”, a mai transmis primarul Dominic Fritz.

1 COMENTARIU

  1. nu mai bine te pisi pe contractul lor, ca eon sa ia 0 lei, mai bine? ce zici? dar asa nu castigi spaga, nu? caldura tot nu e. cu apa rece ne invatam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.