Deputatul USR Nicu Fălcoi, atac dur la liberali: ”papagalii ăștia fardați”

Deputatul USR Nicu Fălcoi, atac dur la liberali: ”papagalii ăștia fardați”

0
DISTRIBUIȚI

Alianța care prinde contur între PNL și PSD a provocat reacții în serie din partea USR-iștilor care s-au trezit în opoziție în timp ce așteptau să negocieze întoarcerea la guvernare. Deputatul Nicu Fălcoi i-a atacat, astăzi, pe liberali, numindu-i ”papagalii interesului național”. Acesta l-a atacat pe Rareș Bogdan, unul dintre cei mai duri critici ai PSD care a explicat apropierea de social- democrați ”cu PSD e mai simplu, ajungem la o majoritate largă cu UDMR.


Pentru țară trebuie să treci peste orice.”

”În urmă cu câțiva ani (nu atât de mulți încât să fi apucat să uităm!), un personaj sulfuros, născut în laboratoarele dindărătul ușilor lui Băsescu, umbla cât era ziua de lungă cu interesul național în vârful buzelor. Partidul lui balama era unul al „interesului național”. Interes de care generalul Oprea-Izmană se ocupa de zor, între două ședințe de pensat și una de mers la manichiură. Acuma, în peisajul politic a apărut altul, cu pene tot așa de dichisite. Mai deunăzi, el răcnea de la tribune că Florin va face, va drege și va duce PNL-ul la…110% și că PNL-ului nici prin minte nu-i trece să facă vreo alianță cu PSD”, a comentat deputatul USR de Timiș.

Nicu Fălcoi a concluzionat: ”Știți care-i necazul cu papagalii ăștia fardați? Că, oricât s-ar strădui ei, nu le stau bine cuvintele pe buze și, dacă le dai un pic la o parte machiajul, li se vede bine fața de oportuniști mincinoși și ipocriți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.