Încă o comisie înființată la Primăria Timișoara. Ce atribuții are

Încă o comisie înființată la Primăria Timișoara. Ce atribuții are

1
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Ruben Lațcău a anunțat, marți, înființarea unei noi comisii interne. Aceasta are rolul de a analiza proiectele de investiții ale Primăriei Timișoara.

„Punem calitatea pe primul loc pentru viitoarele proiecte din banii cetățeanului. Am înființat Comisia Tehnico-Economică din cadrul primăriei după ce mulți ani a rămas fragmentată, calitatea proiectelor neavând acest filtru unic și esențial”, a scris Ruben Lațcău pe pagina sa de Facebook.

Viceprimarul a mai precizat că această comisie decide care din soluțiile propuse de un proiectant este cea mai bună pentru Timișoara.

„În comisie, sub ochii critici ai tuturor membrilor (șefi de direcții, servicii, birouri), este de asemenea stabilit dacă un proiect nu atinge nivelul de calitate necesar pentru a trece mai departe pentru implementare. Primește aviz negativ, deoarece vrem să facem lucrurile cu cap și nu doar de dragul de a le face.


Astăzi a avut loc prima ședință unde am examinat până și cele mai mici obiective de investiții. Fiecare școală, fiecare stâlp de iluminat, fiecare investiție trebuie să fie realizată cum trebuie. Cu fiecare pas de acest gen, creștem nivelul de profesionalism din instituție”, a transmis Ruben Lațcău.

1 COMENTARIU

  1. Altceva nu stiti doar sa faceti comisii in pui mei,puneti mana sa trimiteti oameni pe teren sa vedeti cu cate probleme se confrunta populatia,sa vedeti mizeria si halul in care este orasul!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.