Mașină de spălat și uscător de rufe, combinate – merită să cumperi?

Mașină de spălat și uscător de rufe, combinate – merită să cumperi?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1218877448">

Le iubești sau le urăști. Poate că au mai mulți detractori decât admiratori, dar utilizatorii mașinilor de spălat cu uscător de rufe inclus, atunci când le apără, o fac din motive întemeiate.

Dacă te gândești să-ți schimbi mașina de spălat rufe de viață cu una nouă, cu siguranță evaluezi ce să alegi, dintre o mașină de spălat rufe convențională sau o mașină de spălat cu uscător de rufe. Mai jos explicăm în ce constau ambele tipuri de mașini de spălat și care sunt avantajele și dezavantajele lor.

În sezonul rece, în care ploile cu greu îți permit să îți lași rufele să se usuce în aer liber, merită luată în considerare ideea de a opta pentru achiziționarea unei mașini de spălat cu uscător, care îmbină ambele funcții ale procesului de spălare pentru a economisi, printre alte lucruri, spațiu, timp și efort.

După cum știm cu toții, mașinile de spălat convenționale se termină cu centrifugarea rufelor, proces care elimină cât mai multă apă pe care rufele au acumulat-o pe parcursul spălării. Cu toate acestea, cu acest tip de mașină de spălat, continuăm să depindem de frânghia întinsă în exterior, imposibil de folosit, așa cum spuneam, în zilele ploioase sau friguroase (deși trebuie să spunem și că lumina soarelui dăunează culorii hainelor), sau de frânghia de interior unde, fără o sursă de căldură în apropiere, hainele durează câteva zile să se usuce și, în mediile umede, anumite tipuri de țesături precum bumbacul pot ajunge să capete un miros neplăcut pentru care abia merită să te fi obosit să speli rufele.

De aceea, unii oameni aleg să cumpere un uscător de rufe care completează munca mașinii lor de spălat și le permite să aibă grijă de haine, uitând de factorul climatic. Dar, ca orice altceva, încorporarea unui uscător de rufe în bucătărie sau în zona de spălătorie a unei case este de obicei o problemă din cauza problemelor de spațiu, așa că în multe situații această opțiune trebuie exclusă.

Mașină de spălat cu uscător de rufe inclus: Avantaje

După ce am făcut o scurtă trecere în revistă a funcționalităților mașinilor de spălat și ale uscătorului de rufe, îți vom spune mai jos în ce constă funcționarea mașinilor de spălat cu uscător și ce avantaje au acestea față de mașinile de spălat și uscătoarele convenționale, separate.

Mașinile de spălat rufe concentrează, în același spațiu, atât funcțiile de spălare, cât și de uscare, lăsând hainele în stare perfectă pentru a fi folosite în acest moment.

Avantajele sale includ:

  • Confort. Deoarece este multifuncțional, acest aparat este mai confortabil, deoarece nu trebuie să fii atent să scoți hainele pentru a le agăța sau a le pune în uscător. Există aparate de acest tip care pot fi programate să lase hainele curate și gata la ora dorită.
  • Economisire de timp. Spălând și apoi uscând imediat hainele, procesul este scurtat, fără a fi nevoie să aștepți pentru a reutiliza îmbrăcămintea. În plus, există mașini de spălat rufe care fac ca hainele să iasă mai putin șifonate, ceea ce economisește și timpul de călcat.
  • Mai puțin spațiu. Un singur dispozitiv care îndeplinește funcțiile a doua aparate ocupă spațiul minim.
  • Multifuncționalitate și versatilitate. Pe lângă spălarea și uscarea într-un singur ciclu, o mașină de spălat cu uscător de rufe îți permite să alegi ambele opțiuni separat. Programele sale permit, de asemenea, diferite tipuri de spălare și uscare, în funcție de caracteristicile hainelor.
  • Ele nu sunt afectate de condițiile meteo. Nu contează dacă plouă sau este soare, rezultatul va fi mereu același: haine uscate, îngrijite și perfecte pentru a fi folosite imediat.
  • Preț. Pentru un buget puțin mai mare decât cel al unei mașini de spălat rufe convenționale, poți cumpăra un 2 în 1 cu cea mai mare garanție de satisfacție.

După cum poți vedea, alegerea de a schimba mașina de spălat convențională cu o mașină de spălat cu uscător de rufe este o mișcare înțeleaptă.