SCM OHMA Timişoara a luptat, dar a pierdut cu U-BT în „Polivalenta”...

SCM OHMA Timişoara a luptat, dar a pierdut cu U-BT în „Polivalenta” clujeană

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / @baschetscmtimisoara

SCM OHMA Timişoara a cedat azi în etapa a 7-a a Ligii Naţionale pe terenul puternicei U-BT Cluj-Napoca.


„Leii din Banat” au ţinut aproape de adversar până în sfertul final, dar au fost depăşiţi în „Polvalenta” ardeleană, scor 88-98.

Alb-violeţii au evoluat în arena pe care nu cu mult timp în urmă a păşit Simona Halep şi alte staruri ale tenisului feminin internaţional.

Seara nu a fost însă dedicată seturilor acum, ci „sfeturilor”. Iar primul a fost acontat, la limită, de transilvăneni, cu 27-24. A urmat unu câştigat de bănăţeni, tot strâns, cu 22-21. Apoi echilibrul a fost maxim în a treia pătrime (26-26).

Gazdele au forţat apoi şi s-au desprins în sfertul 4. Bucată de joc în care au avut şi +16 pe tabelă. Elijah Stewart a fost om forte pentru U-BT, cu 32 de puncte, totodată cel mai bun marcator al întâlnirii.

De partea cealaltă, „Leii” l-au avut pe Darrion Strong principal realizator, cu 21 de puncte. Acesta a fost urmat dintre colegi de: Lilov 20 puncte, Gajic 18, Mirkovic 10, E. Petrescu 4, Lazar 4, Olah 4, Vlahovic 3 şi Komatina 3.

Clujenii sunt în continuare neînvinşi, în timp ce SCM-ul, cu record 4/2, urmează să primească peste şase zile replica celor de la Athletic Neptun C-ţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.