SCM Politehnica a obţinut, în sfârşit, a doua victorie în Liga Zimbrilor....

SCM Politehnica a obţinut, în sfârşit, a doua victorie în Liga Zimbrilor. Descătuşare cu multe goluri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / arhivă

SCM Politehnica a învins în runda a X-a a campionatului formaţia CSM Bacău.


Alb-violeţii au reuşit un număr record de goluri în meciurile oficiale ale echipei în acest sezon, impunându-se cu 37-32. Un alt record, de această dată personal, a fost izbutit de golgheterul Marius Sadoveac, autor a 18 goluri în meci!

Oaspeţii au condus în două rânduri la trei goluri diferenţă în startul partidei, dar până la pauză un +3 figura în dreptul gazdelor: 18-15. Poli a avut în continuare probleme medicale – de această dată s-a accidentat şi Cîmpan, înlocuit de tânărul Cîtu.

SCM Politehnica s-a distanţat apoi la cinci goluri (20-15), dar băcăuanii s-au şi apropiat periculos la două goluri mai târziu. Ultimele minute au fost însă ale bănăţenilor, care au ajuns şi la şase goluri avantaj. Pofta de gol a lui Sadoveac fiind de remarcat şi în acest meci.

Pe hârtie a fost însă doar al doilea succes din 10(!) posibile pentru Poli în campionat. Duminică, 21 noiembrie, de la ora 18.00, timişorenii joacă pe terenul Vasluiului (locul 8).

SCM Poli (marcatori): Sadoveac – 18, Csog – 5, Cîtu – 4, Cîmpan – 3, Ignat – 3, Neamțu – 1, Trif – 1, Fenici – 1, Cristescu – 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.