Academia Mămicilor din Timișoara, apel pentru donarea de sânge în sprijinul copiilor...

Academia Mămicilor din Timișoara, apel pentru donarea de sânge în sprijinul copiilor cu afecțiuni hemato-oncologice

0
DISTRIBUIȚI

Copii cu afecțiuni hemato-oncologice au din nou nevoie de tine!

Vino la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, și le poți face cadou viață, donând sânge pentru copiii internaţi la Secţia de Hemato-Oncologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Campania este programată joi, 16 decembrie, între orele 08.30 și 13.00 la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara.

„Pentru a nu se aștepta mult, a cunoaşte ce condiții trebuie să îndeplinească donatorii şi care sunt criteriile de excludere, vă rugăm să completați formularul de înscriere din aplicația DONORIUM.


Aplicația se poate descărca pe telefon din Magazin Play. Dacă nu reușiți să vă programați prin aplicația DONORIUM puteți merge direct la centrul de transfuzii, iar voluntarii de la Academia Mămicilor din Timișoara vă vor îndruma mai departe”, au transmis reprezentanții asociației.

Atenție! Persoanele care au suferit o intervenție chirurgicală invazivă (chiar și minimă), pot dona după 6 luni.

Persoanele care au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 pot dona sânge la minim 28 de zile după vindecare;

De asemenea, persoanele care s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2, în funcție de tipul vaccinului: Pfizer & BioNTech sau Moderna – pot dona sânge dacă au trecut cel puțin 7 zile de la administrarea oricăreia dintre cele două doze și nu au prezentat simptome sau au trecut cel puțin 7 zile de la remiterea oricărui simptom; AstraZeneca – pot dona sânge după 4 săptămâni de la administrarea unei doze ori de la remiterea oricărui simptom apărut după vaccinare;

La sediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara căutați roll-up-ul cu sigla Academiei Mămicilor din Timişoara (AMT). În zona respectivă veţi fi așteptați de voluntarii AMT cu zâmbete şi multe mulţumiri.

„După donare, vă încurajăm să vă descărcați aplicatia BlooDoChallenge din Magazin Play, scanează codul QR din locație, câștigă puncte și poți beneficia de reduceri din partea partenerilor aplicației. Împreună putem aduce speranţă şi schimba destine!”, au mai transmis inițiatorii proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.