Apel umanitar. Tânărul rănit în accidentul produs sâmbătă pe Calea Șagului are...

Apel umanitar. Tânărul rănit în accidentul produs sâmbătă pe Calea Șagului are nevoie de sânge

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1683191554">

Alina Elena Miclea, unul dintre cei mai inimoși voluntari din Timișoara, care activează la asociația Look Inside, a făcut un apel, pe Facebook, pentru salvarea tânărului de 22 de ani, grav rănit în accidentul produs sâmbătă la ieșirea din Timișoara spre Șag.

„Astăzi avem nevoie de ajutorul și implicarea voastră, mai mult ca oricând! Toți cei care pot să doneze sânge, sunt rugați să specifice pentru Gheorghe Gabriel Micliuc. Avem nevoie de câți mai mulți îngeri, pentru acest înger pe două roți, un cetățean model și un OM… puțin spus! A fost accidentat ieri, în groaznicul carnagiu pe sensul de mers spre Șag. Nu ezitați să folosiți platforma Donorium pentru programări! Orice implicare contează mai mult decât vă imaginați!”, a transmis, duminică, Alina Elena Miclea.

Gheorghe Gabriel Micliuc este angajat al ISU Timiș, are grupa de sânge B și circula regulamentar când automobilul în care se afla a fost lovit de o mașină ajunsă pe contrasens.

Sunt așteptați cât mai mult donatori, indiferent de grupa de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.