CSM Lugoj, victorie la zero şi în retur cu austriecele. Echipa timişeană...

CSM Lugoj, victorie la zero şi în retur cu austriecele. Echipa timişeană de volei feminin va juca în sferturile Cupei Challenge

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj a obţinut deja în acest sezon cea mai importantă performanţă pe plan continental din istoria clubului.


Echipa timişeană de volei feminin s-a calificat în sferturile de finală ale CEV Challenge Cup după ce a trecut şi în manşa secundă cu 3-0 de Sokol Post Viena.

Dacă în tur au fost seturi mai strânse în Austria, astăzi, cu sprijinul propriului public, lugojencele au avut şi mai puţine emoţii în meciul din optimile celei de-a treia competiţii continentale ca importanţă. 25-19, 25-13, respectiv 25-19, au fost scorurile pe fiecare set în parte în sala „Ioan Kunst Ghermănescu”.

Reamintim că în tur elevele lui Ugljesa Segrt s-au impus tot „la zero”, având deja în mare parte asigurată prezenţa în premieră în faza următoare a competiţiei. Acolo s-a mai calificat o echipă din România, CSM Medgidia.

Timişencele revin la fileu în luna ianuarie. În cupele europene următorul adversar e gruparea turcă Aydin. În ultimul meci de campionat CSM-ul a pierdut dramatic, scor 2-3, cu Târgovişte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.