Rata de infectare şi numărul de cazuri noi de COVID-19 continuă să...

Rata de infectare şi numărul de cazuri noi de COVID-19 continuă să scadă în Timiş. Unde sunt focare active

0
DISTRIBUIȚI

Rata de infectare la nivelul judeţului Timiş continuă să scadă în această perioadă, în ciuda ameninţării noii variante de coronavirus. Astfel, autorităţile au informat că în ultimele 24 de ore au fost identificate doar 47 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Timiş din 2135 teste efectuate (dintre care 1341 teste rapide). Timişoara a rămas localitatea cu cele mai multe cazuri pe zi, acum fiind vorba de 32, cu doar unul mai puţin faţă de ieri.

Din totalul persoanelor identificate pozitiv in ultimele 24 ore la nivelul judetului Timis, 7 persoane au varsta sub 18 ani.


Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, rata de infectare la o mie de locuitori, în ultimele 14 zile, în judetul Timis este 1,14, de asemenea în uşoară scădere. Patru localităţi au o rată de infectare de pestre 3 la mia de locuitori. E vorba de Dumbrava 3,68, Checea, Liebling, ambele 3,4, respectiv Parţa, cu 3,26. Dumbrăviţa este singura localitate rămasă cu o rată cuprins între 2 şi 3, adică 2,42, în timp ce în Timişoara rata a scăzut de la 1,57 (ieri), la 1,5 fix.

178 de persoane erau internate în această dimineaţă. Dintre care 29 la ATI. S-a înregistrat şi un deces în ultimele 24 de ore. Ceea ce a dus numărul total de decese în judeţ la 1856 de la startul pandemiei. 87.598 e numărul de cazuri totale la care s-a ajuns la nivelul Timişului.

În judeţul Timiş există astăzi două focare active de coronavirus, aflate sub supraveghere epidemiologică. Sunt cinci cazuri confirmate la Penitenciarul Timişoara, respectiv patru la Colegiul Naţional Bănăţean. DSP Timiş informează că este vorba despre una sau mai multe clase afectate, nu de întreaga unitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.