Razie a Poliției Rutiere la Lugoj și în localitățile învecinate. Câte amenzi...

Razie a Poliției Rutiere la Lugoj și în localitățile învecinate. Câte amenzi au dat agenții

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1229234613">

Polițiștii de la Rutieră au controlat, miercuri, 213 autovehicule și au efectuat 213 testări cu aparatul alcooltest.

Între orele 14:00 și 22:00, polițiștii din Lugoj și cei din cadrul celor trei secții rurale au desfășurat o razie pentru depistarea conducătorilor auto care circulă sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 21 de amenzi în valoare de 15.225 de lei, fiind reținute zece permise de conducere pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Miercuri, în jurul orei 19:10, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au depistat în localitatea Dragoiești din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 62 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.