Revanşă în Cupă pentru SCM OHMA Timişoara. „Leii din Banat” au câştigat...

Revanşă în Cupă pentru SCM OHMA Timişoara. „Leii din Banat” au câştigat prima manşă a „sfertului” cu Craiova

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a câştigat în această seară cu SCMU Craiova la cinci zile de la eşecul din campionat suferit în faţa doljenilor. Bănăţenii au controlat jocul, mai ales după primul sfert şi s-au impus la o diferenţă de zece puncte, 97-87.

Precum la jocul din Liga Naţională şi la acest meci suporterii au putut să contribuie la tradiţionala Acţiune de Crăciun organizată de Druckeria, voluntarii vizitând azi ultimele sate înainte de importanta sărbătoare creştină.

Primul sfert, de obicei cel mai deschis, a fost câştigat de „leii”… Băniei, 25-23.


A urmat însă un sfert 2 în care amfitrionii s-au impus clar şi înregistrau un avans de trei puncte înaintea părţii secunde a întâlnirii (49-46). Ecartul s-a mărit în favoarea alb-violeţilor, după sfertul al treilea, încheiat la +7 (72-65). Se părea că în sfertul al patrulea se va pune doar problema diferenţei, dar, după ce au avut +15 „Leii din Banat”, „juveţii” au reuşit să recupereze destule puncte. Finalul nu a adus însă vreo mare surpriză şi returul de la Craiova se anunţă de totul sau nimic pentru un loc în Final Four-ul competiţiei în care timişorenii au înregistrat două medalii de aur.

Michael Qualls, de la oaspeţi, a fost coşgheterul meciului, cu 27 de puncte. Pentru SCM Timişoara au punctat: D. Strong 23 pt., Olah 22, Lilov 13, Gajic 8, Mirkovic 6, Lazar 6, Schipor 6, Vlahovic 4, E. Petrescu 4, Mocriţchi 3, Komatina 2.

Returul „dublei” din sferturile Cupei e programat miercuri, 29 decembrie, de la ora 17.00 (Digisport), în Polivalenta oltenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.