SCM Timişoara, al doilea eşec consecutiv „afară” în doar 48 de ore....

SCM Timişoara, al doilea eşec consecutiv „afară” în doar 48 de ore. „Leii” nu s-au impus nici la Voluntari

4
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM OHMA Timişoara a suferit o înfrângere şi lângă capitală, la nici două zile de la încheierea partidei de la Galaţi, tot în campionat. În sala „Gabriela Szabo” a fost 74-66 pentru CSO Voluntari, după un meci în care alb-violeţii au dat iarăşi impresia că pot reveni şi câştiga.

„Leii din Banat” s-au văzut conduşi după primul sfert la şase puncte diferenţă: 15-21.


Au revenit în sfertul 2, când au recuperat un punct din deficit – 20-19. Apoi echilibrul a fost cuvântul de ordine la finele penultimei părţi a jocului, când SCM-ul s-a şi apropiat la doar două puncte (45-43). Ultimul sfert s-a reluat de la 56-51, în favoarea gazdelor, care au reuşit să-şi mărească rapid avantajul, având un final controlat de joc.

Coşgheterul întâlnrii a fost din tabăra alb-violetă – Alexandru Olah marcând 18 puncte. Acesta a fost urmat la acest capitol, dintre colegi, de: Gajic, Strong – ambii 13 puncte, primul reuşind şi cifre duble prin 11 recuperări realizate, Lilov 7, Mocriţchi 5, Komatina 5, Mirkovic 4, Lazar 1. Cu 17 puncte marcate, Vlad Moldoveanu, a fost marcatorul nr. 1 al ilfovenilor.

Eşecul de la Voluntari, coroborat cu cel mai ruşinos, pe terenul ultimei clasate din Moldova, strică „recordul” stagional care rămâne totuşi pe „plus” în dreptul „leilor”: şase victorii, respectiv cinci înfrângeri acum. Sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 18.00, SCM OHMA are meci dificil şi acasă, cu Craiova.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.