Timișoreanul Gim a lansat o melodie împotriva sistemului: „Piesa asta e o...

Timișoreanul Gim a lansat o melodie împotriva sistemului: „Piesa asta e o mustrare la adresa celor de sus, a celor ce ne conduc“

0
DISTRIBUIȚI

Raperul timișorean Gim, cel care i-a cucerit pe jurații concursului „Românii au talent“ cu prestațiile sale care i-au adus locul secund în acest an și un premiu de 20.000 de euro a lansat o piesă cu un profund mesaj social, numită „1dec“, piesa realizată alături de Tinuu find o mustrare la adresa politicienilor care ne conduc.

„Piesa asta mă leagă de tot ceea ce ne aparține…nouă românilor. Ne aparține pământul de îl avem …de la țărani…la absolut orice. De fapt, afli în timp că nu e așa. Plătești pentru orice …impozit pentru aia. Nu e vorba de impozite, dar cei de sus acaparează și pun mâna pe tot.ce e al tău, ei spun că de fapt nu-I al tău și trebuie să plătești pentru asta. Toată lumea vede. Am vrut să las piesa asta pentru copii de azi și de mâine. și cei ce au fost odată Bătrânii noștri au făcut ceva, dar tot ce au făcut ei s-a dovedit că a fost în zadar, pentru că noi copii lor nu o să luptăm ca ei, nu o să tragem la fel ca ei. Nu e despre cine e vaccinat. Nu ne interesează. Doar că …dacă vrei să-mi oferi mici și bere pentru un vaccin…e ceva putred în asta.


Am lansat aceast piesă alături de Tinuu și echipa mea, niște oameni talentați, fiecare pe treaba lui. La noi s-a unit o echipă. Dealtfel….cum și românii ar trebui să ne unim și să ieșim în stradă. Dar cum să ieși în stradă dacă stai pe telefon, nu? N-am voie să stau la terasă dacă n-am vaccin sau să merg la teatru. Toate astea pe lângă pământul. și marea că-s furate….ni s-a furat și libertatea. Nu e ură pentru românii noștri, ci pentru cei care ne conduc E o mustrare la adresa celor de sus, a celor ce ne conduc. “, spune tânărul rapper timișorean.

Povestea de viață a timișoreanului care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent este una ca-n filme. A fost abandonat într-un orfelinat atunci când avea doar 9 luni și cu toate că a trăit în niște condiții îngrozitoare, a absolvit liceul de muzică din Timișoara. Muzica i-a fost singurul refugiu atunci când îi era cel mai greu. Gim a ajuns să joace în serialul Hackerville, produs de HBO, iar cu câțiva ani în urmă, a participat la un eveniment inclus în programul „De-a arhitectura în școala mea”, desfășurat în incinta Liceului „Ion Vidu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.