Viceprimarul Cosmin Tabără, dorință pentru 2022 după ce a fost pe șantier

Viceprimarul Cosmin Tabără, dorință pentru 2022 după ce a fost pe șantier

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-961875600">

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, a fost, astăzi, pe șantierul bazei sportive de pe strada Costică Rădulescu.

„După luni de zile de „lupte” pentru a reporni proiectul, am constatat cu bucurie că, în timp scurt, antreprenorul care execută contractul face eforturi pentru a finaliza lucrarea înainte de cele nouă luni impuse prin contract”, a anunțat viceprimarul Cosmin Tabără.

Potrivit acestuia, au fost ridicați stâlpii pentru nocturna terenului de handbal/baschet, iar la începutul anului 2022 vor fi montați și stâlpii pentru nocturna terenului de fotbal.

Este săpată fundația clădirii vestiarelor și a camerelor tehnice, fierul este pregătit, este pregătită fundația pentru tribună, terasamentul pentru montarea gazonului artificial fiind gata pentru stratul final și așteptarea covorului sintetic.

„Voi continua să vă țin la curent cu stadiul lucrărilor și în lunile următoare. Aștept anul 2022 cu convingerea că activitatea sportivă din Timișoara se va revigora și îmi mențin interesul pentru acest domeniu important pentru copii și adulți deopotrivă. Acestea fiind spuse, vă urez un An Nou cu sănătate și bucurii, sportul fiind un mijloc de bază pentru a vă menține starea de bine!”, a transmis viceprimarul Cosmin Tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.