Contract de servicii de proiectare pentru modernizarea Pieței Victoria, atribuit de Primăria...

Contract de servicii de proiectare pentru modernizarea Pieței Victoria, atribuit de Primăria Timișoarei unei firme înființate de un membru USR

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a lansat în decembrie 2021 o procedură pentru atribuirea unui contract pentru „elaborare studii de fundamentare necesare pentru organizarea studiului de soluții: documentație topografică, studiu topografic, studiu peisagistic, studiu geotehnic, studiu istorico-arhitectural de fundamentare și evaluare arheologică teoretică, expertiza tehnică asupra lucrării «Reabilitare Piața Victoriei, Timișoara (inclusiv a subsolurilor)»”.

Ieri a fost semnat contractul cu SC Arhisilv SRL, cu sediul în Ciacova, care s-a angajat că va face documentația la prețul de aproape 124.000 de lei, față de 155.000 lei, suma maximă oferită de primărie.


Conform stiridetimisoara.ro, societatea a fost înființată în 2015 și, în 2020, ultimul an despre care există date fiscale, nu a avut niciun angajat, lucrând cel mai probabil doar cu colaboratori. Firma funcționează sub codul CAEN 41, care include construcția clădirilor de toate tipurile.

Firma care a câștigat contractul aparține unui fost candidat USR la Consiliul Local Ciacova, Silviu Căpucean, care însă nu a mai ajuns în administrația locală, USR PLUS obținând acolo doar două locuri de consilieri locali. Firma a avut, însă, de-a lungul timpului, contracte cu Universitatea Politehnica Timișoara, consiliul județean, Primăria Teremia Mare, Primăria Iecea Mare și Agenția Națională de Locuințe (ANL). De asemenea, Silviu Căpucean

Conform contractului, zona vizată include „esplanada Operă – Catedrala, Piața Iancu Huniade, străzile Nikolaus Lenau, Eminescu, Dr. N. Paulescu, JW Goethe, Alba Iulia, Mărășești, Ferdinand”, iar firma are la dispoiziție 60 de zile, de la emiterea ordinului de începere, să predea documentația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.