Dan Negru: ”Două partide mi-au propus să candidez la Primăria Timișoarei”. De...

Dan Negru: ”Două partide mi-au propus să candidez la Primăria Timișoarei”. De ce spune că scandalul frigului din școli e breaking news european

4
DISTRIBUIȚI

Dan Negru a comentat, astăzi, în stilul său propriu închiderea școlilor din Timișoara  din cauza frigului și a făcut și o dezvăluire.

Realizatorul TV a scris pe pagina sa de Facebook că ”Două partide mi-au propus să candidez la Primăria Timișoarei.


Am luat-o in râs și le-am spus că prietenii mei din copilărie ar arunca cu ouă după mine. Zilele astea în Timisoara s-au închis școli din cauza frigului din clase! Când se închid școli, se deschid pușcării ! În 1718 se deschidea in Timisoara prima şcoală elementară din România. Azi se închide de frig! Timișoara are unul din puținele licee din lume, Lenau,care a dat doi laureați de premiu Nobel: Herta Muller si Stefan Hell. Orașul cu doi laureați de Nobel care au absolvit aceeași școală își inchide școlile de frig. Asta e breaking news european!”.

Dan Negru a concluzionat ”statul e obligat să asigure dreptul la viață, la sănătate, la educație. N-o mai face! Statul închide școli ca să deschidă pușcării !”.

4 COMENTARII

 1. Dacă ar finanța și trustul din care aparține am avea și roboti în scoli! Problema este ca toți cei cu mulți bani au devalizat patrimoniul național implicit și educația! Succes în postări ca doar suntem supremi în idei și nedescurcareti în fapte!

 2. Întrebari….Pușcăria are căldură
  Primăria are căldură?
  Prefectura are căldură?
  Consiliul județean are căldură?
  Sediile partidelor politice au căldură?
  Trageți concluzii după ce aflați răspunsul la aceste intrebari

 3. E surprinzător cât de idioți sunt doi din postacii care transferă asupra altora propriile tare caracteriale!!! Excelentă luarea de poziție – în scris – a lui Dan Negru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.