George Simion anunță înființarea Ligii anti-Fritz: „Îl vom învinge la viitoarele alegeri,...

George Simion anunță înființarea Ligii anti-Fritz: „Îl vom învinge la viitoarele alegeri, care sper să nu fie la termen”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele AUR – Alianța pentru Unirea Românilor, George Simion, a afirmat, sâmbătă, la Timișoara, că va înființa o Ligă anti-Fritz, care să îl dea jos din funcția de primar pe Dominic Fritz, înainte de expirarea mandatului.

„Îl vom învinge la viitoarele alegeri, care sper să nu fie la termen. Sunt foști primari, președinți de consiliu județean, și sunt formațiuni politice care aderă la această ligă. Stabilind abia ieri acest format, nu am acceptul lor să le fac numele deocamdată public numele, însă la următoarea conferință de presă pe care o vom organiza la Timișoara, asta vom face, vom anunța componența Ligii anti-Fritz, pentru demiterea primarului Klaus, ăăă… primarului Klaus Iohannis, am zis bine, nu? Vom anunța, veți avea surprize, mai toată lumea bună a Timișoarei, dar nu am voie să spun acum”, a declarat George Simion.

Liderul AUR a mai precizat că liga va funcționa sub forma unei alianțe politice locale.

„E una dintre variantele la care ne-am gândit.


Cu semnături, sigur că da, un parteneriat politic cu mai multe partide cu diferite ideologii, care își dau mâna pentru un obiectiv comun, obiectivul comun fiind ca Dominic Fritz, care a păcălit pe mulți aici în Timișoara, să nu mai fie pe viitor primar. Strângerea de semnături este una dintre posibilități, vom pregăti populația că nu mai trebuie să-l voteze pe Dominic Fritz, toată plaja de instrumente democratice ca Dominic Fritz să nu mai fie primar al Timișoarei”, a spus Simion.

În ceea ce privește amenzile primite în urma „descinderii” de ieri de la Primăria Timișoara și a mitingului din Piața Victoriei, George Simion a spus că există șansa ca acestea să fie contestate în instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.