A murit prof. dr. Constantin Ilie, apreciat medic timișorean

A murit prof. dr. Constantin Ilie, apreciat medic timișorean

9
DISTRIBUIȚI

A încetat din viață, la câteva zile după ce a împlinit 71 de ani, renumitul doctor pediatru prof. dr. Constantin Ilie. Acestea suferea de o boală incurabilă.

Medicul a fost șeful Secției de Neonatologie din cadrul Clinicii „Bega” a Spitalului Județean din Timișoara. A vegheat mii de copii și a îndrumat sute de studenți.

„Sincere condoleanțe familiei profesor dr. Ilie Constantin! Trecerea în neființă  a deosebitului coleg și prieten lasă un gol imens în sufletele celor care l au cunoscut.


Un medic puternic, dedicat, extrem de competent care a îngrijit și crescut mii de copiii spre bucuria părinților. Un profesor la fel de competent, a format generații de studenți și medici specialiști. Șeful Secției de Neonatologie din Spitalul Județean Timișoara s-a bucurat de aprecierea medicilor și întregul personal al secției pe care a condus-o cu pricepere în toate împrejurările, ușoare sau grele. Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace veșnic!”, a transmis, joi seara, medicul Doina Roșu de la Spitalul Județean.

Prof. dr. Constantin Ilie a fost autor unic, prim-autor și coautor a peste 330 de lucrări științifice publicate în țară și străinătate.

În perioada 1997 – 1999 a fost președinte executiv al Asociației Române de Medicină Perinatală.

9 COMENTARII

 1. Dumezeu să-l odihnească în pace!
  Cat bine a facut atator oameni! Un om extraordinar! Ii sunt profund recunoscator.
  Condoleante familiei sale!

 2. A fost nu numai un medic de excepție , ci și un om .
  Recunoștință domnule doctor și mulțumiri. A fost un noroc să întâlnim,când am avut mai multă nevoie.
  Condoleanțe familiei !
  Dumnezeu să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.