Ripensia, doar egal cu Comloșu Mare în primul amical al iernii. Roș-galbenii...

Ripensia, doar egal cu Comloșu Mare în primul amical al iernii. Roș-galbenii au testat un fundaş din „C”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia Timişoara / Facebook

Ripensia nu a avut parte de un teren bun la primul joc test din noul an. Înainte de a se bucura de condiţiile din Antalya, roş-galbenii au înfruntat pe „sinteticul” acoperit cu nea de la arena „Dan Păltinişanu” pe divizionara „D” CS Comloşul Mare. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Ocupanta locului 5 din Liga a IV-a Timiş chiar a deschis scorul prin veteranul Bîrză (min. 45), după un contraatac. Astfel, Comloşu a avut 1-0 la pauză! La reluare, ripensiştii au replicat rapid prin R. Stoica (49), şut din şase metri. Iar zece minute mai târziu Tudor Călin şi-a dus colegii în avantaj cu un şut de la mare distanţă. A fost însă până la urmă doar remiză căci Radu a profitat de o eroare a lui Braşoveanu când mai erau 18 minute din joc.

Terenul sintetic de pe vremea „lui Iancu”, aflat de ani buni într-o stare proastă, a fost şi acoperit de dimineaţă cu un strat subţire de zăpadă, astfel că jucătorii pot fi judecaţi mai mult din punct de vedere fizic.

Ripensia: Dobre – Sturzu (45, Morariu), Țieranu, Lalić, Gladun – Stoi, V.


Macrițchii – Piftor, Ene, Mihart – Golda (repriza I). Brașoveanu – Morariu, Mario Diaconescu (junior, Horezu), Rogac, Fridrich – T. Călin, Vidrăsan – Careba, R. Stoica, Ivančević – Golda (70, Ernest) (rep. II).

Polistul Mircea, la roş-galbeni

Cu această ocazie timişorenii l-au testat pe fundaşul Mario Diaconescu, de la Flacăra Horezu, jucător născut în 2004 şi care a fost integralist (15 jocuri) la olteni în prima parte a Ligii 3. În acest joc a fost folosit, în partea secundă, şi jucătorul U19 din propria pepinieră – Sorin Careba. Peste o săptămână „Ripi” trebuie să înfrunte o grupare din Liga 3 din zonă – CSM Deva (deplasare).

Astăzi au absentat portarul Rus și mijlocașul Mitrov, ușor accidentați, iar antrenorul principal Florin Fabian, răcit, nu a putut să fie alături de elevii săi. Interesant e că roş-galbenii îl au în pregătiri pe fundașul stânga Marco Mircea (născut 2004, de la Politehnica Timișoara), care a fost însă menajat. Acesta are o prezenţă la alb-violeţi în finalul deplasării din sezonul trecut de la Tg. Jiu (scor 1-0 pentru Politehnica).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.