Timișorenii au obligația să îndepărteze poleiul de pe trotuarele din fața locuinței....

Timișorenii au obligația să îndepărteze poleiul de pe trotuarele din fața locuinței. Primăria a intervenit cu zece utilaje pe străzi

3
DISTRIBUIȚI

În cursul nopții trecute, firma Bratner a intervenit cu zece utilaje pentru prevenirea formării poleiului pe poduri, pasaje și străzi principale. S-a folosit o cantitate de 224 de tone de material anti-derapant. La ora aceasta se circulă în condiții de siguranță.

Reprezentanții Primăriei Timișoara reamintesc că, în conformitate cu HCL 371/2007, art.


2, cetățenii, instituţiile publice, firmele, persoanele juridice şi asociaţiile de proprietari au obligația de a îndepărta zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi a clădirilor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea, imediat după ninsoare.

Aceștia au obligația și de a curăţa rigolele din faţa caselor sau magazinelor și de a îndepărta zăpada și gheața (țurțurii) de pe acoperişurile imobilelor, de pe burlane sau de atenţionare a pietonilor asupra pericolului iminent, prin marcarea corespunzătoare a perimetrului expus. Neîndeplinirea obligațiilor amintite anterior se sancționează contravențional.

„Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul orașului, cetățenii au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0737.770.527, 0356/401051, 0356/401052, 0356/918 – dispecerate SC Brantner Servicii Ecologice SRL, disponibile non-stop. De asemenea, acestea se pot anunța prin Biroul Salubrizare din cadrul primăriei, sunând la numărul de telefon 0256/408335 sau direct pe site-ul municipalității www.primariatm.ro, la secțiunea Sesizări/Străzi și trotuare”, au transmis, marți, reprezentanții Primăriei Timișoara.

3 COMENTARII

  1. Primărie incompetentă, nici calmatoarele nu le-ați demontat deși e iarnă!!!
    Cum dați oamenilor ordine să curețe spațiul public? Îi plătiți sau vă plătesc ei impozite și taxe?

  2. Au comentat doi dobitoci care nu cunosc, nu citesc și sunt certați cu bunul simț. Așteptați primăria sau un Ceașescu să vă scoată pe străzi la treabă? Nivelul de civism dar și calitatea oamenilor sunt ambele la un nivel minim în România. Puneți mâna pe Legea nr. 273 din 2020 poate mai învățați ceva stimați bolovani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.