Timișorenii au obligația să îndepărteze poleiul de pe trotuarele din fața locuinței....

Timișorenii au obligația să îndepărteze poleiul de pe trotuarele din fața locuinței. Primăria a intervenit cu zece utilaje pe străzi

2
DISTRIBUIȚI

În cursul nopții trecute, firma Bratner a intervenit cu zece utilaje pentru prevenirea formării poleiului pe poduri, pasaje și străzi principale. S-a folosit o cantitate de 224 de tone de material anti-derapant.


La ora aceasta se circulă în condiții de siguranță.

Reprezentanții Primăriei Timișoara reamintesc că, în conformitate cu HCL 371/2007, art. 2, cetățenii, instituţiile publice, firmele, persoanele juridice şi asociaţiile de proprietari au obligația de a îndepărta zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi a clădirilor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea, imediat după ninsoare.

Aceștia au obligația și de a curăţa rigolele din faţa caselor sau magazinelor și de a îndepărta zăpada și gheața (țurțurii) de pe acoperişurile imobilelor, de pe burlane sau de atenţionare a pietonilor asupra pericolului iminent, prin marcarea corespunzătoare a perimetrului expus. Neîndeplinirea obligațiilor amintite anterior se sancționează contravențional.

„Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul orașului, cetățenii au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0737.770.527, 0356/401051, 0356/401052, 0356/918 – dispecerate SC Brantner Servicii Ecologice SRL, disponibile non-stop. De asemenea, acestea se pot anunța prin Biroul Salubrizare din cadrul primăriei, sunând la numărul de telefon 0256/408335 sau direct pe site-ul municipalității www.primariatm.ro, la secțiunea Sesizări/Străzi și trotuare”, au transmis, marți, reprezentanții Primăriei Timișoara.

2 COMENTARII

  1. Primărie incompetentă, nici calmatoarele nu le-ați demontat deși e iarnă!!!
    Cum dați oamenilor ordine să curețe spațiul public? Îi plătiți sau vă plătesc ei impozite și taxe?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.