Demisolurile de la Clinica ORL și Spitalul de Oncologie, renovate de Primăria...

Demisolurile de la Clinica ORL și Spitalul de Oncologie, renovate de Primăria Timișoara

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-758529657">

Viceprimarul Ruben Lațcău a precizat că în ultimele luni s-au făcut unele lucrări de reabilitare la două unități sanitare din Timișoara.

Este vorba despre repararea demisolurilor de la Clinica ORL și Spitalul de Oncologie, ambele aparținând de Spitalul Municipal.

Cabinetele medicale, birourile de internări sau holurile de așteptare sunt acum curate și asigură condiții civilizate pentru pacienți și cadrele medicale care lucrează acolo.

Primăria Timișoara a plătit 87.000 lei pentru lucrările de la Oncologie și 300.000 lei pentru cele de la ORL.

„Ca instituție am făcut reparații la instalația electrică, am tencuit și zugrăvit pereții, am înlocuit pardoselile din gresie și am montat covor PVC medical. În acest an avem alocați 142 milioane de lei pentru investiții în sănătate (o bună parte pentru dotări la Spitalul Municipal, pentru finalizarea corpului B de la Spitalul de Copii, pentru extinderea Spitalului de Boli Infecțioase sau pentru noua clădire a Clinicii de Balneologie), iar cel mai important e că am făcut deja primii pași pentru cel mai important obiectiv din ultimii 50 de ani din oraș: campusul medical pentru Spitalului Municipal. Aici aveți toate propunerile pentru partea de sănătate a bugetului de anul acesta: https://buget.primariatm.ro/#s66”, a transmis, vineri, viceprimarul.

2 COMENTARII

  1. Doamne ce realizare epocala.Acest lucru ar trebui sa fie o treaba normala nu una de „MARE REALIZARE” Sau trebuie lasate in paragina si cand se naruie complect trebuie refacute??

  2. Demisolul ORL este vai și amar. Aglomerat și într-o încăpere, cameră, se consultă în paralel câte 2 persoane, se fac și tratamente, totul în îngrămădeală. Condiții de igienă relative. N-au nici mănuși destule. Asistență medicală în demisoluri în marele centru universitar Timișoara. Rușinos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.