Remiză seacă între CSM Reşiţa şi Politehnica în testul din Valea Domanului....

Remiză seacă între CSM Reşiţa şi Politehnica în testul din Valea Domanului. Reacţiile lui Nicolae Croitoru şi Dan Alexa

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica nu a putut trece de liderul C7, CSM Reşiţa, in al doilea test ai anului. A fost 0-0 pe terenul sintetic din Valea Domanului după un joc cu destule durităţi, mai ales in partea secundă.

Reşiţenii şi timişorenii şi-au dorit un amical mai tare şi l-au avut in duel direct. Vremea a ţinut cu cele două echipe, dar suprafaţa dură nu a avantajat aşa mult jocul. Cărăşenii au avut mai mult mingea fără să fie foarte periculoşi. Poli a avut prima şansă in minutul 4, prin Andrei, apoi Mediop a fost aproape de buturile lui Păduraru (22), dar fără să cadreze pe poartă. Pe finalul reprizei Bocşan a trimis periculos cu capul, dar mingea a fost deviată in corner.

Jorza (49) a inceput repriza secundă cu un voleu periculos. Dar apoi au dispărut fazele de poartă şi au apărut mici durităţi, mai mult din cauza „contotndentului” Aboubakar.


Schimbările nu au adus nici ele nimic nou in cele două tabere.

Au fost şi absenţe multe. Bîrnoi, Rogosic, Mera, Zaluschi şi Erceanu au lipsit de la alb-violeţi. Iar Pedro Henrique şi Velcotă au fost printre jucătorii notabili care nu au putut evolua la gazde.

CSM Reşiţa: Micu – Bărboianu, Manolache, Dudea, V. Munteanu, Cioinac, Drăghiceanu, Jorza, Vasluian, Mediop, Breșneni. Au mai intrat: Zimmermann – Rimovecz, Ardei, Derbac, Cristea, Ciobotariu, Sima, Fota, Negru, Aboubakar. Antrenor: Dan Alexa.

POLITEHNICA: Păduraru (46, Devenish-Meares) – Sofran (78, Plumbuitu), Bocşan (80, Moţiu), Scutaru (80, Giosu), Oanea (46, Pamfile) – D. Andrei (46, D. Radu), Lazăr, Ignea (73, Bakoş), Vukoje (46, Sîntean) – Iamandache (78, Olariu), Ursu (73, Gerbi). Antrenor: Nicolae Croitoru.

„Pot să spun că a fost un amical binevenit, ca şi condiţii de desfăşurare aproape de un joc oficial. Chiar dacă evoluează în Liga 3 eu zic că e un adversar de Liga 2. Pe de altă parte, un joc binevenit, pentru că ne-a arătat şi nouă anumite lipsuri, pe care trebuie să le corectăm în perioada următoare, în aşa fel încât începutul de campionat să ne găsească la un nivel bun”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii Timişoara.

„Am fost şi eu curios cum arătăm impotriva unei echipe de nivel superior, am avut momente foarte bune de joc, am pus probleme. Am controlat jocul. Sunt foarte mulţumit că nu e niciun jucător accidentat. Apoi, ne-am ridicat la nivelul meciului, cu un adversar bun, cu jucători cu experienţă, un adversar cu care dacă faci greşeli iti poate pune mari probleme…”, a spus şi Dan Alexa.

Următorul joc amical al Politehnicii va fi miercuri, 9 februarie, de la ora 13.00, pe terenul Hunedoarei, lider şi ea in Liga 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.