Zece tineri de la SCM Politehnica merg la loturile naţionale. La ce...

Zece tineri de la SCM Politehnica merg la loturile naţionale. La ce selecţionată au fost chemaţi cei mai mulţi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica nu se bucură în acest sezon de rezultate foarte bune la seniori.


În schimb, clubul alb-violet de handbal are un sector juvenil în creştere şi care oferă în acest moment cei mai mulţi jucători selecţionatei de tineret a României.

Nu mai puţin de şapte jucători de la SCM Poli au fost chemaţi la naţional de tineret. E vorba de Claudiu Pal (portar), Alexandru Moldovan, Raul Bote, Robert Cîtu, Ianus Dumitrescu, Antonio Bordeanu și Vlad Chira, cărora li se alătură kinetoterapeutul Elian Apostol. Aceştia se vor prezenta la Izvorani pe 28 februarie pentru un stagiu de pregătire și un turneu de verificare în Egipt, unde vor întâlni Bahrain, Arabia Saudită și naționala țării gazdă.

Alin Cozmaciuc (17 ani, 2.10 metri, înălțime), un alt portar, se află deja la lotul național de juniori, care pregătește participarea la Jocurile Mediteraneene. În timp ce Vasile Casian (portar) și Luca Turcitu au fost convocați la reprezentativa de cadeți, pentru un stagiu de antrenamente.

Dacă prima echipă timişoreană se chinuie în Liga Zimbrilor, unde se află doar pe 11 în stagiunea curentă, la juniori I şi II Poli e lideră în Seria F, având câte opt victorii din opt partide la ambele categorii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.