Minciuna „cârtiței” lui Boncu din Poliție, dovedită cu declarațiile sale anterioare. Până...

Minciuna „cârtiței” lui Boncu din Poliție, dovedită cu declarațiile sale anterioare. Până unde a ajuns manipularea susținătorilor interlopilor

1
DISTRIBUIȚI

Declarațiile halucinante făcute, în fața Tribunalului Timiș, de fostul polițist Dragan Ilin, în încercarea disperată de a-i salva pe inculpații din dosarul sechestrării șoferului de taxi din București în clubul Champions din Timișoara și de a-i compromite pe anchetatorii de la DIICOT, sunt contrazise chiar de afirmațiile anterioare ale „cârtiței” liderului interlop Lucian Boncu.

Vă reamintim că în fața instanței, Ilin a susținut că „am fost dezbrăcat de procurorul șef Alex Florența (șeful DIICOT Timișoara de la acel moment, n.a.) și ținut dezbrăcat două ore în biroul său ca să dau declarații împotriva lui Boncu și să predau niște înregistrări pentru a nu mă mai putea folosi de acestea”.

Acum doi ani, în 4 februarie 2020, în prezența avocatului ales, Ilin a fost audiat în calitate de inculpat pentru compromiterea intereselor justiției și, când a fost întrebat dacă la audierea din 23 decembrie 2019 a fost agresat de către procurorul șef al DIICOT, a negat: „Nu am spus niciodată că aș fi fost agresat de către procurorul șef serviciu.


Nu îmi mai aduc aminte nici dacă am susținut acest lucru față de cineva”.

Manipularea susținătorilor interlopilor din gruparea Boncu a ajuns până la publicarea de informații false despre declarațiile date de Ilin în timpul audierii din instanță. S-a ajuns să se scrie lucruri pe care niciodată „cârtița” Ilin nu le-a declarat în fața Tribunalului Timiș – că a fost dezbrăcat în sediul DIICOT de doi polițiști sau că procurorul Florența a ieșit din birou când s-a întâmplat asta. PRESSALERT.ro a fost singura publicație prezentă în sala de judecată.

1 COMENTARIU

  1. Realitatea este ca e si un barbat sau ce o fi , foarte atragator si de aceia l au dezbracat. Ironia ca din 50 -6 de interlopi cati au fost retinuti atunci , niciunul nu a fost dezbracat ,violat, abuzat! Cel mult ironizati tinand cont ca au fost filmati in diferite ipostaze amuzante. Cred ca baiaetii au ciuda pe el findca e cel mai dorit , mai atragator de a fost doar el dezbracat si abuzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.