Spectacolele lunii martie pe scenele timișorene

Spectacolele lunii martie pe scenele timișorene

0
DISTRIBUIȚI
Katzekmacher

Teatrul național timișorean începe luna martie cu premiera „Nora. O casă cu păpuși. Partea a doua”, în 3 martie, în sala mare, spectacol care va mai avea o reprezentație în 22 martie. În aceeași sală vor mai putea fi văzute spectacolele „Proștii sub clar de lună”, „Zorba grecul”, „Anna Karenina” și „Șase comedii ușoare pentru oameni triști”. Sala 2 va găzdui două reprezentații ale spectacolului „Copiii nopții”, „Boala familiei M”, „Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese” și „Rambuku”.

Tot în 3 martie, va avea loc, în sala Studio a teatrului maghiar, prima din cele trei reprezentații ale spectacolului „Cenușăreasa”. În repertoriul lunii martie au mai fost incluse spectacolele „Mică neînțelegere cosmică”, „Schimbare”, „Hainele cele noi ale împăratului”, „Nimic”, „Bătrânul, bătrâna și Ștefănuțul meu”, „Totul se va schimba” și „Bank”, iar în 18 martie, la clubul Küttel, va fi o seară de improvizație, seara în care se poate întâmpla orice.

Spectacolul de operă „Nabucco” este primul programat pe scena operei timișorene, în 4 martie, urmat de baletul „Baiadera”, muscialul „Scripcarul pe acoperiș”, opera „Traviata”, musicalul „My Fair Lady”, opereta „Liliacul” și  baletul „Creațiunile lui Prometeu”.

„Katzelmacher. Dacă n-ar fi vorba despre iubire” este primul spectacol al lunii care va putea fi văzut pe scena teatrului german, în 6 martie.


Alte spectacole programate în această lună sunt câte două reprezentații ale spectacolelor „Leonce și Lena” și „Europa”, trei reprezentații cu ultima premieră a teatrului, „Crăiasa Zăpezii”, și „Après Ski – Liniște aici sus!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.