Doi jucători de la CFR Timişoara, marcatori în meciul care a adus...

Doi jucători de la CFR Timişoara, marcatori în meciul care a adus calificarea naţionalei U19 la Europeanul de futsal

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frf.ro

România va participa la Campionatul European de futsal sub 19 ani, de la Jaen (Spania) în toamnă graţie şi unei contribuţii importante de pe Bega. Echipa antrenată de Robert Lupu a învins ieri în meciul decisiv formaţia similară a Slovaciei, scor 4-0, iar două dintre reuşitele „tricolorilor” au purtat semnătura lui Alex Trifa şi Marius David, ambii de la CFR Timişoara.

În urmă cu trei zile, tot în cadrul turneului de calificare de la Tg.


Mureş, naţionala U19 a trecut de Georgia cu 3-2. Meci în care Trifa a fost decisiv, marcând reuşita decisivă!

Ieri, România avea nevoie neapărat de un succes pentru calificarea în primele opt naţiuni de pe continent după ce şi adversarii câştigaseră cu gruzinii. Puştii pregătiţi de Robert Lupu, antrenor totodată la prim divizionara CFR Timişoara, nu au dezamăgit, reuşind un succes la scor cu slovacii. Au marcat, în ordine: Trifa (23’22”), Nagy (24’26”), Barbocz (26’56”) şi David (32’13”).

România a început în formula: 1. Alin Cârdei – 2. Vlad Ilie, 5. Alexandru Trifa, 8. Csongor Csong, 9. Jozsef Keresztely-cpt.. Rezerve: 21. Robert Căruntu – 3. Arpad Miklos, 6. Norbert Barbocz, 7. Tamas Nagy, 10. Marius David, 11. Darius Roca, 13. Alexandru Tărăbîc.

La lot Timişoara a fost reprezentată şi de Alexandru Tărăbîc, care e legitimat la Ripensia, dar evoluează pe parchet pentru CFR Drobeta Turnu Severin.

România U19 va participa la turneul final Euro de futsal, organizat în perioada 4-10 septembrie, la Jaen, în Spania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.