Coadă la TimPark. Zeci de timișoreni vor să cumpere abonamente rezidențiale în...

Coadă la TimPark. Zeci de timișoreni vor să cumpere abonamente rezidențiale în prima zi

4
DISTRIBUIȚI

Sute de timișoreni au stat deja la coada formată la sediul Serviciului TimPark de pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10.

De azi, s-au pus în vânzare noile abonamente de parcare, care vor intra în vigoare din data de 31 martie.

Abonamentele pot fi achiziționate de la sediul TimPark sau online.

Însă pentru achiziționarea de abonamente rezidențiale este necesară deplasarea la sediul TimPark pentru verificarea documentelor aferente. Aceasta înseamnă că șoferii care au domiciliul pe 200 de străzi din Timișoara vor trebui să stea la coadă și să obțină abonamente pentru a nu fi amendați.


Au la dispoziție doar câteva zile până la intrarea în vigoare a noului regulament.

Potrivit viceprimarului Ruben Lațcău, în primele trei – patru săptămâni vor fi deschise patru ghișee, de luni până vineri între orele 8 și 20. Cel puțin în prima zi, însă, cele patru ghișee nu au făcut față numărului mare de timișoreni care s-au prezentat la sediul TimPark.

„Dacă doriți să cumpărați un abonament pentru rezident, ne găsiți pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10. Dacă stați la coadă, colegii noștri vin și oferă suport prin verificarea documentelor în prealabil, în timp ce așteptați. Nu există limită pentru numărul de abonamente pentru rezidenți”, au transmis, azi, reprezentanții TimPark.

4 COMENTARII

  1. Exact. Ai la dispoziție câteva zile să vii,să ne plătești ,să stai la coadă în picioare împreună cu zeci de oameni; că altfel venim să te amendăm…..sclavie contemporană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.