Două tinere din Timișoara, atacate de un tâlhar. Ce au găsit polițiștii...

Două tinere din Timișoara, atacate de un tâlhar. Ce au găsit polițiștii asupra lui

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 24 de ani are mari probleme cu legea după ce, miercuri, seara, a amenințat două femei pentru a le putea fura telefoanele mobile și banii.

El a fost depistat de polițiștii Secției 2 Urbană Timișoara după ce miercuri seara, în jurul orei 21:20, prin amenințări cu acte de violență, a deposedat o femeie, în vârstă de 36 de ani, de telefonul mobil și de suma de 500 de lei, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Doctor Aurel Cândea din Timișoara.

De asemenea, în cursul aceleiași seri, în jurul orei 21:40, bărbatul, tot prin amenințări cu acte de violență, i-a furat unei alte femei, în vârstă de 30 de ani, telefonul mobil, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Vasile Pârvan din Timișoara.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, în aceeași seară, polițiștii au reușit identificarea și depistarea acestuia la intersecția străzilor Traian Lalescu și Victor Babeș, din Timișoara.

Prejudiciile au fost recuperate în totalitate.

„Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.


Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia”, au transmis, joi, reprezentanții IPJ Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.