Formația The Different Class a lansat albumul „Skins”: „Este un material cinematic...

Formația The Different Class a lansat albumul „Skins”: „Este un material cinematic ce traversează cu ușurință sfera sonoră“

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Bianca Petrișor

Formația The Different Class a lansat materialul discografic „Skins”, un album care conține 13 piese înregistrate în Consonance Studio din Timișoara și a fost mixat de Rob Anders, masterizat de Tim Boyce, iar designul coperții a fost realizat de Alexandra, Flavius Retea și Bianca Paul.

„«Skins» descrie un trip interior intens în care fiecare trăire devine refrenul acela ce nu îți dă liniște și pe care memoria îl așează peste ființă asemeni unei coloane sonore personale. Este un material cinematic ce traversează cu ușurință sfera sonoră și se transformă într-un soi de mini-serie de 13 episoade în care simțurile se scaldă în imagini când de un indie/electronica luxuriant, când de un garage rock vibrant.


«Skins» este un material al contrastelor, un produs al acelui soi de inspirație aflată într-o continuă încordare , în nepotolită căutare și poftă de nou. Pe căile șerpuite către lumină, binele este o ecuație interioară la care nu găsești mereu răspunsul corect. Cu toate astea, fiorii din umbra pasului greșit și teama ce aprinde simțurile-n oase, scrâșnesc pe maxilarul ființei în șoapte de satifacție. Pasiunea este jocul prin care iubirea își măsoară decadența în universul intim dintre două personaje, iar dansul lasciv dintre acestea, «piele pe piele», naște muzica cu care demonii interiori își înfruntă îngerii“, spun membrii formației despre acest disc.

Primul videoclip care a anunțat acest disc poartă numele de „Ping Pong“, iar zilele trecute membrii trupei au lansat melodia „Skins”/„Transpirat” , al cărei clip a fost filmat în capitala Lituaniei, Vilnius.

The Different Class a luat naștere în 2013, iar în prezent componența formației este Cris Paul – voce și chitară, Seian Scorobete – bas și Julia Kocis – tobe. Alături de ei la apariția acestui album au mai colaborat Michael Vușcan (care este și producătorul discului) și Flavius Retea (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.