Timișul trimite la reciclat deșeurile electrice! Parteneriat între ADID Timiș și Eco...

Timișul trimite la reciclat deșeurile electrice! Parteneriat între ADID Timiș și Eco Positive

0
DISTRIBUIȚI

ADID Timiș și Eco Positive au semnat un parteneriat pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice în județul Timiș.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș și Eco Positive lansează un nou program, în sprijinul timișenilor și al autorităților locale, ce vizează implicarea și responsabilizarea tuturor în domeniul protecției mediului, prin colectarea corectă și trimiterea la reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a Deșeurilor de Baterii și Acumulatori (DBA).

„Acest program include activități ce promovează crearea unei infrastructuri de proximitate pentru colectarea acestui tip de deșeuri în comunitățile din județul Timiș, realizarea de acțiuni de colectare recurente și asigurarea unui serviciu permanent de colectare selectivă a DEEE și DBA adaptat nevoilor comunităților, alături de operatorii de colectare parteneri”, a spus Cristian Ionescu, Manager Operațiuni în cadrul Eco Positive S.A..

Programul stabilit în cadrul acestui parteneriat debutează în luna martie, prin acțiuni de colectare ce se vor desfășura în DUMBRĂVIȚA (4 martie), TIMIȘOARA (7 martie – 6 iunie), GHIRODA (11 martie) și JIMBOLIA (18 martie), alături de autoritățile locale, Eco Positive și de EcoArena, operator partener de colectare și promotor al reciclării deșeurilor electrice în județul nostru.

Pentru comenzi de preluare gratuită (din localitățile menționate) a deșeurilor electrice și electrocasnice de la domiciliu sau de la sediul persoanelor juridice vă invităm să apelați zilnic, de luni până vineri, numărul de telefon 0800.444.800 (serviciu gratuit) sau 0751.302.120 între orele 9-17! Comenzile se pot face și on-line prin formularele disponibile pe colecteaza.ro

„Considerăm că astfel de campanii de mediu sunt binevenite  pentru colectivitățile locale  și pot atrage participarea membrilor comunităților, de toate vârstele.


Prin participarea activă a cetățenilor la aceste campanii și colectarea DEEE-urilor în mod organizat,  se reduce impactul negativ asupra mediului înconjurător și implicit contribuim la protejarea sănătății cetățenilor. Aceste programe și campanii sunt oferite gratuit comunităților din județul nostru. Vă invităm să fiți responsabili față de mediul în care trăim și să ne păstrăm astfel, împreună, județul curat!”, a transmis Cristian Moș, președinte ADID Timiș.

Programul acțiunilor de colectare, informații la zi și detalii veți găsi pe site-ul www.colecteaza.ro și la numarul de telefon 0356/410.496.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.